Vijesti sa projekta

HUBmedia Emisija #10

emisija-10-hub-media

Pozdrav i dobro došli u još jednu emisiju koja se realizuje u okviru projekta Prijedor Circle Hub. Emisija se bavi temama vezanim za kreativnu industriju, IT tehnologiju, preduzetništvo i edukaciju a za cilj ima da predstavi ljude iz našeg grada koji su aktivni na tom polju.

U današnjoj emisiji donosimo vam više informacija o tome šta je motion graphic animation, za šta se sve može koristiti a ovom prilikom razgovarali smo i sa polaznicima Motion graphic animation kursa koji je realizovan u Agenciji “Preda Pd”. Njihove utiske pogledajte u prilogu.

Emisiju nastavljamo razgovorom sa Aleksandrom Drljačom, direktorom Agencije za ekonomski razvoj “Preda Pd”, sa kojim smo razgovarali o ulozi Agencije u lokalnom ekonomskom razvoju i obrazovanju, kao i o budućim planovima. U idućem prilogu saznajte koja je poveznica između Mašinske škole u Prijedoru i firme Kolektor CCL i koliko je ova saradnja, pored što je primjer dobre prakse, odlična odluka i za samu školu i kompaniju.

HUB media realizovali: Vedrana Šmitran- novinarka, voditeljka Jasna Mandić- rasvjeta, snimanje, montaža, postprodukcija Marko Goronja- tehnički asistent projekta Zoran Dimitrijević- organizator, menadžer projekta Prijedor Circle HUB Emisiju realizuje Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, Jun 2021.

Ova emisija objavljena je u okviru projekta “PRIJEDOR CIRCLE HUB“, kojeg podržava Vlada Švicarske, a sprovodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD u BiH. Sadržaj ove emisije, kao i nalazi prikazani u njoj, ne odražavaju nužno stavove Vlade Švicarske.

Write A Comment