HUB Blog Vijesti sa projekta

HUBmedia #8

youtube-thumbnail2

Pozdrav i dobro došli u još jednu emisiju koja se realizuje u okviru projekta Prijedor Circle Hub. Emisija se bavi temama vezanim za kreativnu industriju, IT tehnologiju, preduzetništvo i edukaciju a za cilj ima da predstavi ljude iz našeg grada koji su aktivni na tom polju.

Emisiju počinjemo razgovorom sa Bojanom Jojićem, koordinatorom Info centar za investitore koji nam je govorio o njegovoj ulozi, misiji i aktivnostima koje se organizuju sa ciljem privlačenja investirora zainteresovanih za ulaganje i uspostavljanjem poslovne saradnje na području Prijedora.

Družili smo se i sa mladim programerima Nikolom i Aleksandrom koji su procesu izrade svoje prve aplikacije. Kako su došli na ideju i kome je aplikacija namjenjena, pričaju nam u nastavku.

Sa Aleksandrom Žeželjem, bivšim polaznikom kursa Agencije Preda, a danas uspješnim dizajnerom i predavačem na kursu Dizajn korisničkog interfejasa razgovarali o tome kako su izgledali njegovi prvi koraci na polju dizajnu ali i koliko su mladi zainteresovani za dodatna usavršavanja. Svoje mišljenje o kursu sa nama su podijelili i neki od polaznika. Razgovore sa njima pogledajte u nastavku.

HUB media realizovali: Vedrana Šmitran- novinarka, voditeljka Jasna Mandić- rasvjeta, snimanje, montaža, postprodukcija Marko Goronja- tehnički asistent projekta Zoran Dimitrijević- organizator, menadžer projekta Prijedor Circle HUB Emisiju realizuje Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, Mart 2021.