HUB Blog Vijesti sa projekta

LegoMasters iz OŠ “Desanka Maksimović” i First Lego League takmičenje

youtube-11web

Pozdrav i dobro došli u još jednu emisiju koja se realizuje u okviru projekta Prijedor Circle Hub. Emisija se bavi temama vezanim za kreativnu industriju, IT tehnologiju, preduzetništvo i edukaciju a za cilj ima da predstavi ljude iz našeg grada koji su aktivni na tom polju. U današnjoj emisiji govorimo o STEM pristupu učenju i koja je poveznica izmedju STEM-a i Lego robota.

Takođe, donosimo vam i utiske tima LegoMasters iz OŠ “Desanka Maksimović” koji su učestvovali na regionalnom takmičenju First Lego League koji se održao u Kragujevcu.

HUB media realizovali: Vedrana Šmitran- novinarka, voditeljka Jasna Mandić- rasvjeta, snimanje, montaža, postprodukcija Marko Goronja- tehnički asistent projekta Zoran Dimitrijević- organizator, menadžer projekta Prijedor Circle HUB Emisiju realizuje Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, Maj 2021.

Ova emisija objavljena je u okviru projekta “PRIJEDOR CIRCLE HUB“, kojeg podržava Vlada Švicarske, a sprovodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD u BiH. Sadržaj ove emisije, kao i nalazi prikazani u njoj, ne odražavaju nužno stavove Vlade Švicarske.