HUB Blog Vijesti sa projekta

HUBmedia Emisija #3

PRIJEDOR-CIRCLE-HUB-EMISIJA-3-1920X1080

Pozdrav i dobro došli u još jednu emisiju koja se realizuje u okviru projekta Prijedor Circle Hub. Emisija se bavi temama vezanim za kreativnu industriju, IT tehnologiju, preduzetništvo I edukaciju a za cilj ima da predstavi ljude iz našeg grada koji su aktivni na tom polju.

Današnju emisiju počinjemo razgovorom sa Goranom Rodićem, project menadžerom Agencije PREDA, sa kojim smo razgovarali o kreativnoj industriji, njenoj važnosti I na koji način se ona može primjenjivati u tradicionalnom sektoru.

Donosimo vam I priču o našoj sugrađanki Mladeni Stupar koja stoji iza Brenda sapuna “Seka”, a na kraju emisije vas očekuje I kratki podcast u kojem smo ovaj put ugostili Nemanju Grubana I sa njim razgovarali o grafičkom dizajnu

HUB media realizovali: Vedrana Šmitran- novinarka, voditeljka Jasna Mandić- rasvjeta, snimanje, montaža, postprodukcija Marko Goronja- tehnički asistent projekta Dragiša Stojnić- tehnička podrška, mentor, rasvjeta, snimanje, montaža, postprodukcija Zoran Dimitrijević- organizator, menadžer projekta Prijedor Circle HUB

Emisiju realizuje Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, Januar 2021.

Ova emisija objavljena je u okviru projekta “PRIJEDOR CIRCLE HUB“, kojeg podržava Vlada Švicarske, a sprovodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD u BiH. Sadržaj ove emisije, kao i nalazi prikazani u njoj, ne odražavaju nužno stavove Vlade Švicarske.