Kurs Allplan Konstrukterstvo

Napravi prvi korak ka izradi 3D BIM modela
Agencija PREDA i firma BP-Bau vas pozivaju

Broj polaznika

10

Trajanje kursa

40 časova

Rok za prijavu

Dvije sedmice od otvaranja poziva

Agencija PREDA

Poslovni centar Prijedor

Program

Modeliranje osnovnih elemenata (vrata, prozori, stepenice, krovovi itd.), izrada planova oplate, izrada planova armature.

Predznanje i nastava

Obuka nije ograničena vrstom i nivoom školovanja, namijenjena je svima koji žele da naprave prve korake ka izradi 3D BIM modela.

Prednost imaju:

  • Učenici građevinske škole
  • Nezaposleni građevinski tehničari i inženjeri
  • Osobe sa poznavanjem njemačkog jezika

*U cilju edukacije i stručnog osposobljavanja žena kandidatkinje ostvaruju dodatne bodove pri evaluaciji.

U okviru ovog kursa nudimo vam da se bliže upoznate sa svim aspektima i prednostima koje  BIM nudi i kako da  ga primjenite u projektovanju.
Modeliranje građevinskih informacija  (BIM) predstavlja digitalnu metodu rada koja koristi virtuelne digitalne 3D modele kao osnovu za planiranje, dizajn, konstrukciju, upravljanje i rukovođenje projektima. BIM se može koristiti za bilo koju vrstu projekata ( zgrade,mostovi, putevi i drugi infrastrukturni projekti ) dok  3D modeli sadrže više od opštih  grafičkih informacija, oni  omogućuju  dodavanje svojstava na svaku komponentu građevine (tip materijala, podatke o performansama, troškove…)
Kursevi se realizuju u okviru projekta “Prijedor Circle Hub” uz podršku Agencije za ekonomski razvoj PREDA i firme BP Bau.
Projekat podržava Vlada Švicarske.

Kurs je besplatan za sve polaznike.