HUB Blog Vijesti sa projekta

HUBmedia Emisija#4

prijedor-circle-hub-podcast-25

Pozdrav i dobro došli u još jednu emisiju koja se realizuje u okviru projekta Prijedor Circle Hub. Emisija se bavi temama vezanim za kreativnu industriju, IT tehnologiju, preduzetništvo I edukaciju a za cilj ima da predstavi ljude iz našeg grada koji su aktivni na tom polju.

U danjašnjoj emisiji predstavljamo vam Jovana Ješića, učenika Mašinske škole, koji je stekao sertifika za stručnog Solidworks saradnika. Priču o Jovanu i njegovim interesovanjima pogledajte u nastavku.

Družili smo se i sa Mladenom Marijanovićem, freelance-rom iz oblasti video produkcije, koji nam je govorio o svojim počecima I kako je tekao razvoj njegove karijere na tom polju.

Na kraju emisije vas čeka I kratki podcast u kojem možete saznati nešto više o tome kako izgleda profesija jednog fotografa I šta sve podrazumijeva a tim povodom sa nama se druzio I na pitanja odgovarao, Alvin Harambašić.

HUB media realizovali: Vedrana Šmitran- novinarka, voditeljka Jasna Mandić- rasvjeta, snimanje, montaža, postprodukcija Marko Goronja- tehnički asistent projekta Zoran Dimitrijević- organizator, menadžer projekta Prijedor Circle HUB

Emisiju realizuje Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, Februar 2021. Ova emisija objavljena je u okviru projekta “PRIJEDOR CIRCLE HUB“, kojeg podržava Vlada Švicarske, a sprovodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD u BiH. Sadržaj ove emisije, kao i nalazi prikazani u njoj, ne odražavaju nužno stavove Vlade Švicarske.